Home

Welkom bij

Van Ool Colors@Home

 

Wij als - CBW-erkende - binnenhuisadviseurs staan voor u klaar, in onze eigentijdse woonwinkel in Echt. Persoonlijk advies staat bij ons hoog in het vaandel.

Voor al uw gordijnstoffen, zonwering, vloeren, behang, wanddecoratie, verf en insectenwering heeft Van Ool Colors@Home een passende oplossing. Alle soorten: trendy, moderne en landelijke dessins en ook stoffering voor de kinderkamer. Met ons (foto)behang en woodpanels zijn speciale, vernieuwende effecten te bereiken. Kom kennis maken met onze collecties of maak desgewenst een afspraak voor een kleur- en interieuradvies in de winkel of bij u thuis!

Wilt u zich thuis alvast oriënteren? Kijk dan op www.stijl3d.nl. Met behulp van 3d- tekeningen helpen wij u met het combineren van producten en het creëren van een sfeerbeleving.

Heeft u een speciale kleur in gedachte? Alle kleuren voor binnen- en buitenkwaliteit zijn door ons te mengen! Als verfspecialist adviseren wij al onze klanten ook op het gebied van verf. Zowel in kwaliteitsverschillen als de invloed van kleur in en op uw huis. Immers met deskundig advies en een goed stuk gereedschap wordt klussen een stuk leuker en is het eindresultaat zeker geslaagd.

Met goed advies en goede kwaliteit heeft u nog jarenlang plezier van uw nieuwe woninginrichting.

  

Team van Ool Colors@Home