Binnenzonwering

 

   

Bij Van Ool Colors@Home vindt u een wel heel uitgebreide collectie zonweringen. Ons productprogramma bestaat uit horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, Wood Weave Blinds, vouwgordijnen, rolgordijnen, verticale jaloezieën, paneelgordijnen, Plissé (XXL) en Duette shades, Silhouette shades, Facettes, Shutters en Wood&Washi paneel- en rolgordijnen. Ook kunt u nog een stapje verder gaan door het kiezen voor de de electrische uitvoeringen. Gemak en luxe binnen de zonwering en is te zien in onze showroom.

NIEUW: Versusgordijn van Toppoint

Voor ieder type inrichting, van klassiek tot modern, is een passend zonweringsproduct te vinden om iedere gewenste sfeer te creëren. Voor vrijwel ieder type raam is een oplossing beschikbaar. Welk product u ook kiest, de producten hebben ieder hun eigen karakteristieke uitstraling en zijn kwalitatief van een hoog niveau. Natuurlijk worden onze zonweringsproducten op maat gemaakt.

Kleuren en materialen 
Onze collectie bestaat uit een variëteit aan materialen, van koel aluminium tot warm hout, van natuurlijk papier tot rijke stoffen zoals velours. Het kleurenpallet in onze collecties is zeer groot, van koel blauw tot vlammend rood, van ijzig wit tot warm bruin, van lief roze tot stoer zwart. Creëer uw eigen sfeer.....

Wij leveren onder andere de collecties van Sunway, Toppoint, Copahome en Wood&Washi.

Sunway http://www.sunway.nl/ 
Copahome: https://www.copahome.com/nl
Wood&Washi  http://www.woodandwashi.com 
Toppoint Blinds http://www.toppoint.eu/